Skip to main content

Threading obrva, kana i nausnica

Threading obrva


Threading je najpreciznija drevna metoda za oblikovanje obrva i uklanjanje dlačica. Ova metoda koristi se u dijelovima Indije, Srednjeg i Dalekog istoka već više od 2000 godina.

Threadingom se osim oblikovanja obrva uklanjaju i dlačice na nadusnicama, bradi, pa i cijelom licu. Mogu se tretirati dlačice duljine već od 1mm. Prilikom threadinga koristi se poseban konac od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski film. Pamučna nit je upletena i valjana duž površine kože i u isto vrijeme plete dlake na konac, koji ih podiže i čupka iz korijena.

To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije, a nema osjećaja ljepljivosti od voska i krema. Pogodno je i za žene i za muškarce koji preferiraju režim prirodne ljepote, jer se ne koriste nikakvi proizvodi tijekom tretmana već se koža dezinficira prije i poslije tretmana i nanosi umirujuća krema ili gel. Za razliku od depilacije, rožnati sloj kože nije taknut ni  traumatiziran u procesu threadinga i koža je nakon tretmana puno glađa i nježnija. Threading se zato preporuča i odličan je izbor za one koji koriste retinol, antibiotike ili slične lijekove koji stanjuju kožu i povećavaju njen senzibilitet.

Threadingom se dobiva puno precizniji oblik nego čupkanjem pincetom ili voskom jer je moguće odstraniti samo jednu dlačicu ili cijeli red dlačica odjednom, te se tako dobiva vrlo precizan tkzv. ”arch” efekt koji optički podiže cijeli kapak, otvara oko i čak daje efekt liftinga. 

Cijena tretmana

9,-
Threading obrva
20,-
Threading obrva i kana
6,-
Threading nausnica