Skip to main content

Tesla Art Clinic

Tesla Art Clinic


TeslaART Clinic EMS-RF-BMI je iznimno učinkovit stimulator mišića u svrhu mršavljenja i oblikovanja tijela.

Što ga čini drugačijim od drugih sličnih uređaja – posebna vaga, koja ne bilježi samo kilograme, nego i udio masnoće, mišića i vode u tijelu – i na podlozi svih tih parametara uređaj sam predlaže način tretmana, koji daje najbolje rezultate. Stranke imaju tako detaljniji uvid u vlastiti napredak nakon tretmana s uređajem TeslaART Clinic. Uređaj je snažniji od ostalih – zbog čega su rezultati bolji. Za još veći učinak ima i dodatnu tehnologiju – radiofrekvenciju, što ostali slični uređaji nemaju.

Koju tehnologiju koristi TeslaART Clinic?

Elektromagnetni stimulator koristi najnapredniju HIFEM tehnologiju fokusiranih magnetnih vibracija visokog intenziteta, koja djeluje na dubini od 8 cm. Neinvazivno i učinkovito povečava mišićnu masu te posljedično omogućuje jaku lipolizu masnih stanica. Novost je RF tehnologija, koja je programski intervalno uključena u ciklus djelovanja, omogućuje brže dubinsko zagrijavanje mišića na početku te ponovno na završetku tretmana za dodatno topljenje masnih stanica.

HIFEM (Visoko-intenzivni fokusirani elektromagnetni valovi) i EMS (Električna mišićna stimulacija) su dvije različite tehnologije, koje se koriste za povećanje mišićne mase i snage, ali djeluju na različit način. HIFEM tehnologija upotrebljava visoko-intenzivne fokusirane elektromagnetne valove za stimulaciju mišića. Ova tehnologija se upotrebljava u uređajima, kao što je EMSCULPT, koji upotrebljavaju elektromagnetnu energiju za jaku kontrakciju mišića u ciljem područjima. HIFEM se većinom upotrebljava za povečanje mišićne mase i definiciju. S druge strane EMS tehnologija upotrebljava električne impulse za stimulaciju mišića. Ova tehnologija se koristi u uređajima, kao što su TENS (Transkutana električna živčana stimulacija) za ublažavanje bolova i NMES (Neuromuskularna električna stimulacija) za poboljšanje mišićne funkcije. EMS se većinom upotrebljava za rehabilitaciju mišića nakon ozljeda, poboljšanje raspona kretanja i jačanje mišića, te smanjenje bolova.

Za što sve upotrebljavamo uređaj TeslaART Clinic ?

  • Za gradnju mišićne mase.
  • U prosjeku se mišićna masa povečala za 16%.
  • Prosječno poboljšanje trbušnih mišića je bilo 11%.
  • Za sagorijevanje masnoća, mršavljenje i lifting stražnjice.
  • Priloženi aplikator se upotrebljava kod stresne urinarne inkontinencije, potiče postporođajni oporavak, povečava debljinu vaginalne stjenke i pomaže za vlaženje nakon menopauze.

Prednosti tehnologije TeslaART Clinic za oblikovanje tijela:

4 posebno osmišljena aplikatora – 2 veća i 2 manja, koje birate s obzirom na željeni tretirani predjel. Svaki aplikator ima tako RF i EMS tehnologiju. Analizator sastava tijela (vaga) je povezan s uređajem preko bluetootha. Bilježi i analizira podatke kao što su težina, udio masnoće i mišićne mase, indeks BMI, postotak tjelesne masnoće prije i nakon tretmana. Elegantan zaslon na dodir sa sistemom Android – zato je upravljanje jednostavo kao korištenje mobitela. Poseban analizator za mjerenje masnoće tijela, vode u tijelu i ostalih tjelesnih parametara.

Cijena tretmana

70,-
30 minuta
660,-
10 tretmana