Skip to main content

Puder obrve

Puder obrve


Novija metoda mikropigmentacije obrva. Puder obrvama na licu se postiže suptilan efekt promjene bez straha od preizraženih obrva.

Sam postupak rade se mašinicom, za razliku od poznatog klasičnog iscrtavanja koji se radi ručno, a jedna su od idealnijih metoda unosa pigmenta u kožu. Mašinicom se kontrolira unos pigmenta u kožu, jednako se raspoređuje njegova količina i dubina unosa.

Ova jedinstvena tehnika mikropigmentiranja ne ostavlja ožiljke niti uzrokuje neželjene promjene pigmenta (sive ili čak crvene obrve).

Dok se iscrtavanjem dobiva efekt prirodnih dlačica, puder tehnikom postiže se izgled blago osjenčanih, našminkanih obrva, kao da smo kistom i sjenilom zasjenčali obrve.

Prednosti puder obrva

  Puder obrve imaju 2 najznačajnije prednosti zbog kojih se isplati odlučiti za njih.

  Vrlo su pogodne za aplikaciju na masnu kožu, a i manje su invazivne od klasičnog iscrtavanja obrva. Nakon nekog vremena koža se može zasititi klasičnog iscrtavanja i prestati dobro primati pigment – to se neće dogoditi s puder obrvama.

  Nadalje, polutransparentno i lagano sjenčanje osigurava prirodan izgled obrva, pigment s vremenom ne blijedi, nema neprirodnih i grubih kontura obrva, a trajnost im je jedna do dvije godine. Dodatno, trajnost obrva ovisi o njezi kože, tipu kože te dobi klijenta.

  Kome se ne preporučuje tretman puder obrva?

  • za vrijeme trudnoće i dojenja

  • ako pijete lijekove kao što su antibiotici, Roakutan ili bilo koji drugi koji može uzrokovati promjene na koži

  • za vrijeme kemoterapije, čak i duže vrijeme nakon posljednjeg tretmana.

  Cijena tretmana

  200,-
  Puder obrve
  80,-
  Godišnja korekcija